Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

MARGARETHA GIELES

MEDIUM, CHAKRAKLEURCOACH, AUTEUR

WAT IS CHAKRAKLEURDIAGNOSTIEK?


Chakrakleurdiagnostiek( oftewel CKD) is een methode om, aan de hand van spontaan ingekleurde chakra-/ auralagenschema's, razendsnel inzicht te krijgen in jezelf en/ of anderen.

De kleuren geven informatie over kindertijd, jeugd, heden, blokkades en talenten. Leggen zaken bloot die anders mogelijk verborgen zouden blijven. Als aanvullende diagnostiek in een therapiesessie is de CKD van grote waarde. Uiteraard kan de methode ook gewoon voor zelfinzicht gebruikt worden.

En, let op, je hoeft niet helderziend te zijn om met deze methode te kunnen werken! Zie het als het spelen van een muziekstuk, waarbij je eerst het notenschrift moet leren lezen.

De kleuren geven informatie over kindertijd, jeugd, heden, blokkades en talenten. Leggen zaken bloot die anders mogelijk verborgen zouden blijven. Geven zicht op onderliggende thematiek van zowel chronisch- als acuut lijden.

Als aanvullende diagnostiek in een therapeutische sessie/ anamnese kan de CKD dan ook van grote waarde zijn.

Eind jaren negentig heb ik deze methode inspiratief ontvangen en er de volgende boeken over geschreven:

Wat vertellen kleuren over ziekzijn,

uitgeverij Ankh Hermes, 2004.

Kleur je leven,

uitgeverij Andromeda, 2008.

Kleur je leven in balans,

uitgeverij Schrijverspodium, 2012.

VOOR WIE IS DE CKD BEDOELD?

De chakrakleurdiagnostiek is bedoeld voor therapeuten/ coaches die deze methode als aanvullende diagnostiek willen toepassen in hun praktijk.

Zie rubriek: CKD voor therapeuten.

KLEURPRAAT

In september 2020 is Kleurpraat verschenen bij uitgeverij Akasha. Kleurpraat bestaat uit een kaart set met boek, waarmee het mogelijk is om diepgaande gesprekken met jezelf of vrienden aan de keukentafel te hebben.

Kleurpraat is een afgeleide van de CKD en vooral bedoeld voor zelfinzicht, maar eveneens geschikt voor therapeutisch gebruik.

0