Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

MARGARETHA GIELES


                                                                                         MEDIUM, CHAKRAKLEURCOACH/ -DOCENT, AUTEUR Als kind was ik overgevoelig voor sferen en stemmingen en zag soms overledenen. In mijn jeugd verdween de helderziendheid, maar verhevigde de heldervoelendheid. 

Wat ik ermee moest was voor mij een raadsel. Ik had er alleen maar last van.

En met wie kon je er over praten? Ik heb het over de jaren zestig,  zeventig en tachtig. In de huidige tijd is er een opleving in de belangstelling voor de spirituele kant van het leven.  Youtube of Instagram? Je kunt er alles op vinden. Ik ben er blij mee. Té lang is deze kant van het leven, de holistisch spirituele benadering ervan, onderbelicht  geweest. En áls er al eens aandacht voor was werd het belachelijk gemaakt. 


Na vier jaar aan het Brabants Conservatorium gestudeerd te hebben gaf ik een draai aan mijn leven en ben gaan werken als telefoniste in een ziekenhuis en later als dokterassistente bij een Antroposofisch huisarts. 

Ik raakte steeds meer geinteresseerd in de holistische benadering van ziekte en gezondheid. Ziekte is geen vijand die jou van buitenaf aanvalt. Nee, ziekte probeert jou iets duidelijk te maken. Het kan onderdeel zijn van een bewustwordingsproces, tenminste als je er voor open staat om naar de  diepere lagen in jezelf te kijken. 

Na een  (gedeeltelijke) studie Klassieke homepathie,  gevolgd door een driejarige opleiding voor Paranormale geneeswijzen,   startte ik in 1995 mijn praktijk in Middelburg.


De helderziendheid kwam  terug, het heldervoelen- en weten werd sterker.

Via channeling heb ik een prachtige diagnostische methode mogen ontvangen, genaamd chakrakleurdiagnostiek (CKD). 


Meerdere boeken heb ik geschreven over zowel de CKD als mijn paranormale ervaringen.

Naast mijn werk als medium geef ik workshops chakrakleurdiagnostiek aan therapeuten, o.a. bij het CAM Instituut, de holistische academie Terreel en de opleiding voor hypnotherapeuten Hypenzo.
Schilderij 'Het zonnewonder van Fatima', geschilderd door Fons Gieles (www.fonsgieles.nl)